Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
    Случка от тази вечер.

Жената съблича дребния ( 2г 5м) за баня.
    Пича както винаги си дърпа пишката за да порасне голяма ( или както той казва гамадна ( за който не разбира бебешки - грамадна)).

Жена ми му обяснява, че той расте постепенно и ще му пораснат и крачетата и ръцете и главичката и бубата.
    След кратък размисъл господинът изтръска " и главичката стане пишка"

Та толкова относно мисленето на мъжете и с какво мислят
    Случка от тая вечер: с дребния сме в парка и с още две деца и трима татковци (как стана - не знам).
    Синчето на единия от татковците отбелязва, че имам бенка на шията, а моичкият компетентно заявява: "Ми сигурно мама остарява"
    Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 06:50.
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Говорят си трима полицаи:

- Много ме ядосва моята дъщеря! Вчера съм намерил в стаята и цяла кутия цигари! Може ли такова нещо - само на 15 години е, а вече пуши!

Вторият споделя: - Аз пък вчера бръкнах в чантата на моята дъщеря и какво да видя - бутилка водка! Ужас бе, ужас - да имам дъщеря на 15 години и да не знам, че пие!

Третият проплаква: - Бели кахъри са вашите! Аз вчера поглеждам на дъщеря ми под леглото, а там - няколко презерватива! Направо кошмар - да имам дъщеря на 15 години и да не знам, че има к.р!
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• http://salfetkiisnejanka.blogspot.com/
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
        Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
        Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
        Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• Ако случайно има някой неразбрал за горното...
          http://www.trollsday.com/?p=637

Comment

• Иванчо много обичал математиката! Веднъж той събрал целия клас и си го извадил....
            Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• Рекламна кампания на България, по случай наближаването на 2012 година:

"Елате в България, ние сме 30 години назад."

Comment

• Попитали Радио Ереван:
                - Какво е женен мъж?
                Радиото отговорило:
                - Магаре, вързано за слива!
                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Направо откраднато от Фиат форума
                  Доста добра подборка

Млада двойка седи в киното на последния ред.
                  - Скъпа, вече цял час седим тук, а ти още не си ме целунала нито веднъж!
                  - Как, нали преди малко ти направих свирка!
                  - На мен ли?

- Може ли да те наричам Ева?
                  - Защо?
                  - Защото си ми първата.
                  - Е, щом съм ти първата, може, а аз ще те наричам Боинг.
                  - Защо Боинг?
                  - Защото си ми 747-ият.

Катаджия спира кола и забелязва, че шофьорът е пъхнал две книги под мишниците си.
                  - Какви са тези книги? – пита той.
                  - Законът за движение по пътищата и Наказателно-процесуалният кодекс.
                  - Хм, а това, дето виси на врата ви, какво е – пита пак старшината.
                  - Микрофон – нашият разговор в момента се записва.
                  - А видеокамера случайно да имате включена? – пита служителят на реда.
                  - Не, вижте, видеокамера нямам...
                  Катаджията с широка усмивка му показва среден пръст:
                  - Ами приятен път тогава...

Каква е разликата между една фирма и едно дърво с маймуни?
                  Няма разлика. Маймуните, които са горе и гледат надолу, виждат само ухилени физиономии. Маймуните, които са долу и гледат нагоре, виждат само задници.

Проучване сред мъже на тема „Защо ми харесва минетът” даде следните резултати:
                  - Харесва ми физическото усещате – 10%
                  - Харесва ми доминиращата роля – 12%
                  - Харесват ми петте минути тишина – 78%

Блондинка катастрофира леко на кръстовище, след което събира изпопадалите чаркове от колата в багажника и отива при автомеханик. Той ги разглежда един по един и мърмори:
                  - Тази е счупена, ще трябва нова, това тука ще стане, това е счупено... а този капак от шахта да го върнеш там, откъдето си го взела...

Жена влиза в кухнята и вижда, че мъжът й дебне нещо с навит вестник в ръка.
                  - Какво правиш? – пита тя.
                  - На лов съм за мухи – отвръща той.
                  - И удари ли нещо?
                  - Две женски и една мъжка!
                  - Е, как пък ги разпозна? – учудва се жената.
                  - Двете бяха върху телефона, а едната върху кутийката с бира...

В хирургически кабинет влиза пациент с отхапан член да му го шият. Докторът пита как е станало.
                  - Неотдавна се ожених и се оказа, че съпругата ми не може да заспи, ако не си смуче палеца. И аз й предложих да ми смуче…
                  - Чудесно, но как все пак стана белята?
                  - Ами аз откъде да знам бе, докторе, че освен да си смуче палеца, тя обичала и ноктите да си гризе…
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• A woman asks Confucius: "If I sleep with 3 men, everyone calls me a slut. But when a man sleeps with 8 girls, everyone calls him a Real man. How come?"

Confucius says: "When one lock can be opened by 3 different keys, it's a bad lock. But when one key can open 8 different locks, we call it a Master key."
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Аз му викам - Върви на майната си... И той тръгна за Пловдив
                      Only the best is good enough!
                      Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16v '03
                      ex: Alfa Romeo 146ti '99

Comment

• select finger from hand where id='3';
                        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                          select finger from hand where id='3';
                          Aма май трябва да има преди това и:
                          update hand
                          set id = 'closed'
                          where id in ('1', '2', '4', '5')

Toва, ако всички полета са varchar де.

П.П.
                          И още едно от същия тип:
                          An SQL statement walks into a bar, sees two tables and says: "Hello, may I join you?"
                          Last edited by Fear; d.m.y г., 23:49.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Не знам дали е катерено до момента, но предполагам, че има и други (като мен), които ще го прочетат за пръв път

-----------------------

Десетте закона на семейния живот

ПЪРВИ ЗАКОН

НЯМА МЪЖ, КОЙТО ДА МОЖЕ ДА ЗАДОВОЛИ ВСИЧКИ ЖЕЛАНИЯ НА ЖЕНА СИ.
                            • Първо следствие: Всяка омъжена жена е имала по-добър кандидат за съпруг.
                            • Второ следствие: Няма съпруг, който да получава достатъчно голяма заплата.

ВТОРИ ЗАКОН

НЯМА ЖЕНА, КОЯТО ДА НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НЕЩО ПО-ДОБРЕ ОТ СЪПРУГА СИ.
                            • Първо следствие: На всяка жена за съпруг се пада най-несръчният мъж.
                            • Второ следствие: Всичко, което успее да постигне един мъж, се дължи на жена му.

ТРЕТИ ЗАКОН

ВСЯКА ЖЕНА УПРАВЛЯВА СВОЯ МЪЖ.
                            • Първо следствие: Всеки мъж се съгласява с мнението на жена си – това е въпрос само на време.
                            • Второ следствие: Жената винаги има един аргумент в повече.

ЧЕТВЪРТИ ЗАКОН

ЖЕНАТА СЕ ПОДЧИНЯВА БЕЗРОПОТНО САМО НА МОДАТА.
                            • Първо следствие: Жената никога няма подходяща дреха за някакъв случай.
                            • Второ следствие: Жената винаги има нужда от още една нова дреха.

ПЕТИ ЗАКОН

С ГОДИНИТЕ У ЖЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ ВСИЧКО, НО НАВИЦИТЕ – НИКОГА.
                            • Първо следствие: Ако една жена се откаже от кожено палто – това е само временно.
                            • Второ следствие: Ако една жена престане да иска нещо от мъжа си, то значи, че си го е купила тайно сама.

ШЕСТИ ЗАКОН

НЕУДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА ЕДНА ЖЕНА Е ПРАВОПРОПОРЦИОНАЛНА НА НЕЙНАТА ЕМАНЦИПИРАНОСТ.
                            • Първо следствие: Колкото е по-еманципирана една жена, толкова повече недостатъци има съпругът й.
                            • Второ следствие: Оценката на жената за способностите на мъжа й е непрекъснато намаляваща величина.

СЕДМИ ЗАКОН

ЖЕНАТА ПОСТЪПВА РАЗУМНО ЕДВА ТОГАВА, КОГАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТИ СА ИЗЧЕРПАНИ.
                            • Първо следствие: Всяка жена се сеща за старите си обувки, ако изпитва болка, когато обуе новите.
                            • Второ следствие: Една жена може да не купи нещо, което е харесала, само ако в момента няма пари.

ОСМИ ЗАКОН

ТОВА, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕ ЕДНА ЖЕНА, ВИНАГИ Е РАЗЛИЧНО ОТ ОНОВА, ЗА КОЕТО СИ МИСЛИ НЕЙНИЯТ МЪЖ.
                            • Първо следствие: В живота на жената мъжът е средство за постигане на целта, а не самата цел.
                            • Второ следствие: Ако съпругата се заеме да готви в неделя, това не означава, че съпругът не трябва да заведе семейството на ресторант.

ДЕВЕТИ ЗАКОН

ЖЕНАТА Е ПОВЕЧЕ МАЙКА, ОТКОЛКОТО СЪПРУГА.
                            • Първо следствие: Жената се отнася към мъжа си като към дете.
                            • Второ следствие: Колкото по-големи стават децата, толкова повече жената се насочва към възпитанието на мъжа си.

ДЕСЕТИ ЗАКОН

ЖЕНАТА ВСЕ ПАК ПРЕДПОЧИТА ЖИВОТА С УЖАСЕН МЪЖ, ОТКОЛКОТО УЖАСНИЯ ЖИВОТ БЕЗ МЪЖ.
                            • Единственото следствие: Освен мъжа си, жената други приятели няма.
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Правосъдие
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• - Татко, от къде се е взел моят интелект?
                                - Не зная, синко! Сигурно си го взел от майка си, защото моят интелект си е още у мен!

PS: ето толкова са всеотдайни жените
                                Only the best is good enough!
                                Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16v '03
                                ex: Alfa Romeo 146ti '99

Comment

Working...
                                X